Koss logo

 

 

 


Koss Corporation

Koss tilbyder i øjeblikket et komplet sortiment med mere end 40 forskellige modeller af stereohovedtelefoner i følgende segmenter:

• High-End ElektroStat hovedtelefoner (ESP950)
• Hovedtelefoner med aktiv støjreduktion systemet (QZ2000)
• Trådløse headset baseret på RF og IR transmission
• Lukkede hovedtelefoner til brug på stationære HiFi-udstyr
• Letvægts hovedtelefoner til brug i bærbart udstyr såsom cd og mp3-afspillere
• Kombineret headset med mikrofon til internet chat og pc-spil
1953: Koss Corporation er grundlagt af John C. Koss som en leje selskab for fjernsyn.
1958: John C. Koss og hans partner Martin Lange jr. udvikler Verdens første stereo headset, den legendariske SP / 3.
1962: Pro4 lanceret. Denne model anses for at være en klassisk dag.
1966: Den første Koss hovedtelefon baseret på elektrostatisk teknologi,
ESP / 6, indføres.
1970: PRO4AA ser dagens lys. Dette er en videreudvikling af den Pro4 og dette blev hyldet som et studie referencemodel i 70'erne.
1971: KRD / 711 indført. På grund af sin flammende rød farve, denne model ofte omtales som "Red Devil".
1971: K 2 + 2 med "kvadrofoni" indført ...
1977: Et nyt medlem af Pro4 familie ankommer; PRO / 4AAA, nu med en lettere design
1981: Markedet for bærbare enheder eksploderer med indførelsen af lommen disco varianter. Koss introducerer flere sorter af letvægts hovedtelefoner og også komplette sæt af lommen diskotek og hovedtelefoner.
1984: Porta Pro introducerer ... Denne model har været uændret i design siden da og stadig anses for at være markedets bedste hovedtelefon med hensyn til størrelse og pris. Porta Pro var forud for sin tid og har fået sin renæssance i forbindelse med den voksende vifte af bærbare lydbærere med MP3-afspillere i spidsen. Porta Pro har 20 års vundet adskillige tests og er en sand klassiker!
1986: Koss introducerer den første trådløse headset til forbrugermarkedet, JCK / 200
1990: ESP / 950, elektrostatiske hovedtelefon frigivet. Med en kvalitet, der kun kan beskrives som bedøvelse, er denne model stadig betragtes som en reference.
1995: QZ / 2000, en udvikling af Porta Pro, udgivet på markedet. Denne model har indbygget aktiv støjreduktion, der giver en fantastisk lyd selv i støjende omgivelser. Fremragende til brug i fly, tog, eller i andre miljøer med høje støjniveauer.
1998: Koss markerer 40-års jubilæet for den første hovedtelefon og lagerfører et begrænset antal Pro4 / AA med nummereret certifikat ... Kun 1000 enheder. blev fremstillet ved denne model.
1999: Plug med sit unikke design introduceres. Et nyt koncept, der revolutionerer markedet for "in-ear" hovedtelefoner. Dagens tilsvarende produkter fra andre producenter, men Koss har originalen.
1999: Sporta Pro, Porta Pro bror indført.
2000: UR serien introduceres og bekræfter Koss 'stærke position på markedet for lukkede hovedtelefoner. UR20 og UR30 med sit design blev hurtigt en standard reference blandt unge.