Koss logo

 

 

 

 

Koss Hovedtelefoner – Tips & Tricks


Du har købt en Koss hovedtelefon med begrænset levetid garanti. Koss hovedtelefoner er udviklet for at give den mest naturlige lyd med god lydudstyr. Koss understreger, at man som forbruger bør få en bedre musikoplevelse end du er vant til fra standard hovedtelefoner, der kommer med smartphones, MP3-afspillere og andet bærbart udstyr.

Dette headset kan give musiknydelse i lang tid, hvis du følger
nogle enkle råd ...

 

• Administrer headset forsigtig, det kan ikke tåle hårdhændet behandling og skader forårsaget af dette vil ikke være dækket af garantien ...

• Må ikke spille alt for højt! Hverken dine ører eller hovedtelefoner er designet til at spille højt.

• Kør "flad". Koss hovedtelefoner er designet til at gengive musikken korrekt af bas og diskant i "normal tilstand". Undgå at hæve disse niveauer med "Bass Boost", "Loudness", "Rock", "Pop", "Disco" og andre indstillinger, der påvirker lyden balance. Når for meget bas vil forvrængning forekomme tidligere.
Dette er ikke en fejl i dit headset. Hovedtelefon forstærker i afspilleren har begrænset kapacitet og vil fordreje ved for stærk kontrol magt, især i basområdet.

 

• Forvrængning / hårdhed kan forekomme, hvis der er en streng af hår gennem skumpuder på membranen. Dette kan let fjernes ved at blæse forsigtigt eller med pincet.

• Hovedtelefonledningen er udsat for slid. Vær forsigtig med det og undgå at bøje for meget og undgå skarpe ryk.

• Når du ikke bruger deres hovedtelefoner bør opbevares sikkert uden fare for at blive knust eller udsættes for stød.

• Ved en fejl, altid huske at kontrollere lydkilden, det er en skam at sende en arbejdsgruppe headset service, hvis fejlen ligger et andet sted ...

Vi håber du nyder dine Koss hovedtelefoner!

2016 - Tura Scandinavia AB